ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Οlli und Co 2 + cd

Οlli und Co 2 + cd
Οlli und Co 2 + cd
Μέθοδος εκμάθησης γερμανικών για παιδιά ηλικίας 7-8 ετών. Αποτελείται από 4 τεύχη (12 κεφάλαια) με τη θεματολογία και από 2 τεύχη για την εκμάθηση της γραφής / ανάγνωσης.
Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με μία μικρή ταινία Cartoon, όπου o Olli μαζί με τους ήρωες γνωστών παραμυθιών βιώνουν διάφορες περιπέτειες και συναρπαστικές στιγμές. Ταυτίζοντας τον εαυτό τους με κάποια από τις «παραμυθένιες» φιγούρες, οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να επικοινωνούν στα γερμανικά, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους με εκφράσεις που τους επιτρέπουν μία στοιχειώδη καθημερινή επικοινωνία στην ξένη γλώσσα.
Τα συνοδευτικά CD προορίζονται για τη χρήση στο σπίτι και εμπεριέχουν τα κείμενα ανάγνωσης και ασκήσεις για την εκμάθηση της σωστής προφοράς αλλά και για την ανάπτυξη της ακουστικής ικανότητας.

2ο τεύχος: Olli und Co 2
Lektion 4: Schneewittchen und die 7 Zwerge (Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι)
Ο Olli και η Χιονάτη μαθαίνουν τους αριθμούς έως το 20, αλλά μπορούν να συνεννοηθούν και για τον αριθμό του τηλεφώνου τους.
Lektion 5: Hänsel und Gretel (Χένζελ και Γκρέτελ)
Με τη βοήθεια αυτών των γνωστών από το ομώνυμο παραμύθι αδελφών μαθαίνουμε να μιλάμε για τα μέλη της οικογένειάς μας.
Lektion 6: Max und Moritz (Μαξ και Μόριτς)
Αυτοί οι δύο κλασικοί κατεργάρηδες – γνωστοί σε όλα τα παιδιά στη Γερμανία – σκέφτονται διάφορα αστεία που μπορούν να κάνουν με τα σχολικά είδη των συμμαθητών τους. Μας μαθαίνουν επίσης πώς ονομάζονται κάποιες χαρακτηριστικές δραστηριότητες της σχολικής ζωής.
Χαρακτηριστικά
Βαθμίδα Δημοτικό
Εκδόσεις ΕΠΙΝΟΙΑ
Κατηγορία Βιβλίου Βιβλία Γερμανικών
Κατηγορίες Βιβλία
Τάξη Δημοτικού Β' ΤΑΞΗ
Τεύχος Β'
Θέλετε να ντύσετε τα βιβλία σας ;
Αφού κάνετε τις επιλογές σας, τη διαδικασία ντυσίματος των βιβλίων θα τη βρείτε στο τελικό στάδιο της αγοράς.
4,20€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57222