ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Olli und Co 3 + cd

Olli und Co 3 + cd
Olli und Co 3 + cd
Μέθοδος εκμάθησης γερμανικών για παιδιά ηλικίας 7-8 ετών. Αποτελείται από 4 τεύχη (12 κεφάλαια) με τη θεματολογία και από 2 τεύχη για την εκμάθηση της γραφής / ανάγνωσης.
Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με μία μικρή ταινία Cartoon, όπου o Olli μαζί με τους ήρωες γνωστών παραμυθιών βιώνουν διάφορες περιπέτειες και συναρπαστικές στιγμές. Ταυτίζοντας τον εαυτό τους με κάποια από τις «παραμυθένιες» φιγούρες, οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να επικοινωνούν στα γερμανικά, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους με εκφράσεις που τους επιτρέπουν μία στοιχειώδη καθημερινή επικοινωνία στην ξένη γλώσσα.
Τα συνοδευτικά CD προορίζονται για τη χρήση στο σπίτι και εμπεριέχουν τα κείμενα ανάγνωσης και ασκήσεις για την εκμάθηση της σωστής προφοράς αλλά και για την ανάπτυξη της ακουστικής ικανότητας.

3ο τεύχος: Olli und Co 3
Lektion 7: Die Schöne und das Biest (Η Πεντάμορφη και το τέρας)
Έχοντας πάντα μεγάλη πείνα και δίψα το τέρας, μαθαίνουμε να ονομάζουμε φαγητά και ποτά και να εκφράζουμε τις επιθυμίες και προτιμήσεις μας για τη διατροφή.
Lektion 8: Rotkäppchen (Η Κοκκινοσκουφίτσα)
Η συνάντηση της Κοκκινοσκουφίτσας με τον άγριο λύκο δίνει αφορμή να μάθουμε τα μέλη του σώματός μας, να περιγράφουμε το σώμα μας και να εκφράζουμε πως μας πονάει κάτι.
Lektion 9: Aschenputtel (Η Σταχτοπούτα)
Μη έχοντας τι να φορέσει η Σταχτοπούτα για να πάει στα ανάκτορα του Βασιλιά μαθαίνουμε τα είδη ρουχισμού και να περιγράφουμε ποια ρούχα φοράμε.
Χαρακτηριστικά
Βαθμίδα Δημοτικό
Εκδόσεις ΕΠΙΝΟΙΑ
Κατηγορία Βιβλίου Βιβλία Γερμανικών
Κατηγορίες Βιβλία
Τάξη Δημοτικού Β' ΤΑΞΗ
Τεύχος Γ'
Θέλετε να ντύσετε τα βιβλία σας ;
Αφού κάνετε τις επιλογές σας, τη διαδικασία ντυσίματος των βιβλίων θα τη βρείτε στο τελικό στάδιο της αγοράς.
6,80€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57223