ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Εκπαιδευτικό Υλικό

ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.00687
Ανανεωμένη ύλη σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα Πολιτικοί και γεωφυσικοί χάρτες όλων των ηπείρων Νέοι αναλυτικοί χάρτες της Ευρώπης Λαοί της γης, γλώσσες, θρησκείες Φυσικό περιβάλλον, χλωρίδα - πανίδα, κλίμα Στοιχεία γεωλογίας και κοσμολογίας Πολυσέλιδο τετράδιο ασκήσεων και τεστ καταρτισμένο από..
10,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.27929
ΛΑΒΗ SOLO GRIPΗ πλέον εργονομικά σχεδιασμένη λαβή της εταιρείας Pencil Grip και ένα από τα best seller του Αριστερόχειρα. Με 4 διαφορετικές υποδοχές για τα δάχτυλα ώστε να εξασφαλίζει άνετο τρόπο γραφής ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο πιάνει κανείς το στυλό ή το μολύβι.Κατάλληλο και για δεξιόχ..
2,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.00090
ΛΑΒΗ THE PENCIL GRIP ΓΙΑ ΣΤΥΛΟ ή ΜΟΛΥΒΙ Η λαβή "Pencil Grip" είναι επαναστατικό προϊόν ιατρικής τεχνολογίας. Επιτρέπει στα δάχτυλα να πιάνουν σωστά ακουμπώντας κατά 90% την μαλακή επιφάνεια χωρίς πίεση. Είναι η καλύτερη εργονομική λαβή. Οι δεξιόχειρες βάζουν τον αντίχειρα στην θέση R και οι αριστερό..
2,30€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.14663
Ξυλάκια αρίθμησης σε πέντε χρώματα κοκτέιλ. Διαστάσεις 114χ10χ2mm .Το σετ περιλαμβάνει 50 τεμ...
1,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.00559
Ένα μικρού σχήματος ορθογραφικό λεξικό, εύχρηστο και απόλυτα αξιόπιστο. Βασισμένο στην επίσημη γραμματική, αλλά και στη σύγχρονη γλωσσική πρακτική, πληροφορεί ως προς την ορθογραφία και την κλίση των κυριότερων λημμάτων της νεοελληνικής γλώσσας...
6,85€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.00965
Ο πηλός της Staedtler είναι ιδανικός για χειροτεχνίες, ενώ μπορεί να αποτελέσει μία δημιουργική ενασχόληση για όλη την οικογένεια. Είναι πολύ εύκολος και ευχάριστος στη χρήση: Απλά πάρτε τον πηλό στα χέρια σας, πλάστε και δημιουργήστε ό,τι φαντάζεστε. Μόλις στεγνώσει το έργο σας είναι έτοιμο! ..
2,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.00081
Φλογέρα σοπράνο, γερμανικό σύστημα, πλαστική, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Σπαστή σε τρία (3) μέρη, συνοδεύεται από υφασμάτινη θήκη μεταφοράς...
13,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.00132
Περιλαμβάνει: -Ανανεωμένη ύλη σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα -Πολιτικούς και γεωφυσικούς χάρτες όλων των νομών με ενημερωμένα στοιχεία (πληθυσμοί, απογραφή 2011, οδικό δίκτυο, μεγάλα έργα) -Χάρτες μεγάλων πόλεων (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος) -Απόδημο ελληνισ..
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)