ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Βιβλία Αγγλικών

ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.33864
Παρέχει ένα φόρουμ για τους μαθητές της αγγλικής γλώσσας για να κάνουν συνδέσεις με θέματα που κυμαίνονται από την επιστήμη έως τις επιχειρήσεις και τα παγκόσμια ζητήματα. Χρησιμοποιώντας το TED Talks ως εφαλτήριο για την ανταλλαγή ιδεών, αυτή η σειρά ανάγνωσης τεσσάρων επιπέδων δείχνει στους μαθητέ..
30,30€
A Message from a Ghost
-15 %
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57273
Η Bella και οι φίλες της, η Elise και η Gracie, πηγαίνουν σχολική εκδρομή. Μετά όμως χάνονται. Ξεκίνησαν να βρουν τους σχολικούς τους φίλους και τον ξενώνα νέων όπου θα έπρεπε να μείνουν, αλλά πριν προλάβουν να τους βρουν, αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα και τρομακτικά πράγματα. Πρώτα η Μπέλα βλέπει..
9,91€ 11,66€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.40945
Παρατηρήθηκε ένα UFO στα βουνά Cascade κοντά στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να υπάρχει εξωγήινος στην πόλη, μέχρι που η Κάρεν, η Μπάρμπαρα και ο Γουόλτερ παρατήρησαν ότι ένας από τους δασκάλους στο γυμνάσιό τους συμπεριφέρεται πολύ πε..
9,90€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.08921
Ο τόμος 1 του Michigan ECCE ALL-STAR EXTRA Practice Tests περιέχει 8 πλήρεις δοκιμές πρακτικής ECCE... Ο τόμος 1 του Michigan ECCE ALL-STAR EXTRA Practice Tests περιέχει 8 πλήρεις δοκιμές πρακτικής ECCE με άφθονο επιπλέον υλικό που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να συνεχί..
21,46€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56929
Amazing English Grammar είναι μια νέα σειρά τριών επιπέδων με όμορφα εικονογραφημένα βιβλία αναφοράς γραμματικής και πρακτικής, που μεταφέρουν μαθητές από την τάξη Senior A έως Senior C. Κάθε επίπεδο έχει διαχειρίσιμη διάρκεια και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Χάρη στο διεξοδικά ερε..
24,15€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57057
Το Amazing English Companion συνοδεύει το βιβλίο του μαθητή. Μάθημα με το μάθημα, καλύπτει το λεξιλόγιο και τη γραμματική που παρουσιάζονται στο Βιβλίο του Μαθητή και αποτελεί ιδανικό βοηθημα για τη μελέτη. Το Amazing English Companion περιέχει: • όλο το νέο λεξιλόγιο που εμφανίζεται στο βιβλίο του..
18,11€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.52102
Amazing English Grammar είναι μια νέα σειρά τριών επιπέδων από όμορφα εικονογραφημένα βιβλία γραμματικής και πρακτικής, που μεταφέρουν τους μαθητές από την κατηγορία Senior A έως Senior C. Κάθε επίπεδο έχει διαχειρίσιμη διάρκεια και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Χάρη στο αναλυτικό ..
22,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57058
Το Amazing English Grammar είναι μια νέα σειρά τριών επιπέδων από όμορφα εικονογραφημένα βιβλία αναφοράς και πρακτικής γραμματικής, που μεταφέρουν τους μαθητές από αρχάριους σε ανώτερο-στοιχειώδες επίπεδο. Κάθε επίπεδο έχει διαχειρίσιμη διάρκεια και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Χάρη..
24,15€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57055
Το Βιβλίο του Μαθητή περιλαμβάνει: · Μια εισαγωγική ενότητα που εξετάζει τη βασική γλώσσα από το Amazing English 1, καθώς και την εισαγωγή των βασικών χαρακτήρων στη συναρπαστική συνεχιζόμενη ιστορία, The Amazing Kids · Ενότητες που ενεργοποιούν λεξιλόγιο που σχετίζεται με θέματα από το Cambridge ..
25,88€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57056
Μάθημα ανά μάθημα, το Workbook παρακολουθεί το λεξιλόγιο και τη γραμματική που διδάσκονται στο Βιβλίο του Μαθητή και παρέχει επίσης περαιτέρω πρακτική ανάγνωσης και γραφής. Η σαφής και απλή του μορφή σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές τόσο στο σπίτι όσο και στην τάξη Το βιβλίο εργασί..
18,11€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57062
Το Amazing English Companion συνοδεύει το βιβλίο του μαθητή. Μάθημα με το μάθημα, καλύπτει το λεξιλόγιο και τη γραμματική που παρουσιάζονται στο Βιβλίο του Μαθητή και αποτελεί ιδανικό βοήθημα για τη μελέτη. Το Amazing English Companion περιέχει: • όλο το νέο λεξιλόγιο που εμφανίζεται στο βιβλίο του..
18,11€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57063
Το Amazing English Grammar είναι μια νέα σειρά τριών επιπέδων από όμορφα εικονογραφημένα βιβλία αναφοράς και πρακτικής γραμματικής, που μεταφέρουν μαθητές από αρχάριους σε ανώτερο-στοιχειώδες επίπεδο. Κάθε επίπεδο έχει διαχειρίσιμη διάρκεια και μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Χάρη στο ..
24,15€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57060
Το Βιβλίο του Μαθητή περιλαμβάνει: · Μια εισαγωγική ενότητα που εξετάζει τη βασική γλώσσα από το Amazing English 2, καθώς και την εισαγωγή των βασικών χαρακτήρων στη συναρπαστική συνεχιζόμενη ιστορία, The Amazing Kids · Ενότητηες που ενεργοποιούν λεξιλόγιο που σχετίζεται με θέματα από το Cambridge..
25,88€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57061
Μάθημα ανά μάθημα, το Βιβλίο Εργασίας παρακολουθεί το λεξιλόγιο και τη γραμματική που διδάσκονται στο Βιβλίο του Μαθητή και παρέχει επίσης περαιτέρω πρακτική ανάγνωσης και γραφής. Η σαφής και απλή του μορφή σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές τόσο στο σπίτι όσο και στην τάξη Το βιβλίο..
18,11€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58439
Ο Κέρτις Κολτ δεν σκότωσε εκείνη την αλκοολοπώλη, και αυτό είναι γεγονός. Δεν είναι σωστό να πρέπει να καβαλάει τον κεραυνό - έτσι λένε οι κρατούμενοι τον θάνατο στην ηλεκτρική καρέκλα. Ο Κέρτις δεν ανήκει σε αυτό, και μπορώ να το αποδείξω ». Μπορεί όμως η κοπέλα του Κέρτις να το αποδείξει; Ο φόνος ..
11,70€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58209
Οι 12 ενότητες του βιβλίου φέρνουν στην τάξη θέματα που απασχολούν τους εφήβους δίνοντας ευκαιρίες για συζήτηση που βελτιώνουν τις ικανότητες των μαθητών στην αγγλική γλώσσα. ..
24,40€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58211
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: -12 μονάδες επιπλέον εξάσκηση στο λεξιλόγιο και τη γραμματική μια ενότητα γραφής που εστιάζει στις δεξιότητες γραφής που διδάσκονται στο Βιβλίο του Μαθητή Ασκήσεις τύπου Β1 -τέσσερις κριτικές με εργασίες ανάγνωσης σε στυλ εξέτασης Β1 -Παράρτημα Δόμησης λεξιλογίου..
18,12€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58213
Το Burlington Mindset B1+ είναι το ιδανικό βιβλίο μαθημάτων για φοιτητές στην Ελλάδα. Διαθέτει ενημερωμένα θέματα που απασχολούν τους σημερινούς εφήβους, απαιτητικές εργασίες και διασκεδαστικές δραστηριότητες που διευρύνουν τις γνωστικές ικανότητες των μαθητών...
24,96€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58215
Το Burlington Mindset B1+ είναι το ιδανικό βιβλίο μαθημάτων για φοιτητές στην Ελλάδα. Διαθέτει ενημερωμένα θέματα που απασχολούν τους σημερινούς εφήβους, απαιτητικές εργασίες και διασκεδαστικές δραστηριότητες που διευρύνουν τις γνωστικές ικανότητες των μαθητών. Η σειρά Burlington Mindset ενισχύει τ..
18,12€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58081
Οι εκδόσεις Burlington ενισχύουν τη σειρά Mindset, βοηθώντας την πρόοδο των μαθητών. Βασισμένο στις αλλαγές των εξετάσεων ECCE από το 2021, το Mindset B2 προετοιμάζει τους μαθητές για τις τελικές εξετάσεις στο επίπεδο Β2. Οι επιλογή των θεμάτων όσο και οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στη σειρά..
29,70€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58083
Το βιβλίο Burlington Mindset B2 - Workbook (Βιβλίο Ασκήσεων Μαθητή) για την τάξη B2..
19,10€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57948
Το Burlington Webkids 3 Grammar συνοδεύει το μάθημα Burlington Webkids 3. Το Burlington Webkids 3 Grammar περιέχει… - σαφή παρουσίαση γραμματικής σε σύντομα εικονογραφημένα κείμενα - έγχρωμα έργα τέχνης και φωτογραφίες - κανόνες γραμματικής στα ελληνικά - βαθμολογημένες ασκήσεις - προετοιμασ..
22,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57153
Το Cambridge KET for Schools Practice Tests περιέχει: έξι πλήρεις δοκιμές πρακτικής. μια πλήρη εισαγωγή στην εξέταση. τμήματα τεχνικής εξετάσεων που συμβουλεύουν τους μαθητές για το πώς να προσεγγίσουν κάθε μέρος της εξέτασης για να κερδίσουν μέγιστους πόντους. Διατίθεται ξεχωριστά: • CD ..
20,94€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57965
Αυτή η εκτεταμένη σειρά ανάγνωσης έξι επιπέδων, προσεκτικά επιμελημένη, χαροποιεί τους νέους μαθητές, ενώ βελτιώνει την ικανότητα ανάγνωσης μέσω μιας ποικιλίας ειδών. Η μυθοπλασία από βραβευμένους συγγραφείς και εικονογράφους και μη προκλητική σκέψη συνδυάζεται με δραστηριότητες και πρακτικές ιδέες ..
28,20€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58466
Με μια νέα συστοιχία στοιχείων και ισχυρή ψηφιακή υποστήριξη, η νέα έκδοση του Close up έχει ενημερωθεί πλήρως ώστε να είναι σύμφωνη με τις νέες προδιαγραφές First for Schools 2015. Το κοντινό είναι ακόμα τόσο ενδιαφέρον, επίκαιρο και επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Nat..
52,16€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58467
H διδακτική σειρά Close Up C2 των εκδόσεων Cencage Learning είναι το τέταρτο βιβλίο της πετυχημένης σειράς Close up (Β1, Β1 , Β2, C1, C2). Το βιβλίο ζωντανεύει την Αγγλική γλώσσα μέσα από φωτογραφίες του National Geographic και θεματολογία κατάλληλη για εφήβους. Περιλαμβάνει μια πληθώρα κειμένων καθ..
52,11€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56798
Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων Cosmic του εκδοτικου οίκου Pearson,είναι σχεδιασμένη να κάνει την διαδικασία του μαθήματος μια συναρπαστική εμπειρία για τους μαθητές.Ασχολείται με θέματα που υπάρχουν στην πραγματικότητα κάνοντας τους να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό του να μαθαίνεις και να προοδεύει..
18,95€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56799
Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων Cosmic του εκδοτικου οίκου Pearson,είναι σχεδιασμένη να κάνει την διαδικασία του μαθήματος μια συναρπαστική εμπειρία για τους μαθητές.Ασχολείται με θέματα που υπάρχουν στην πραγματικότητα κάνοντας τους να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό του να μαθαίνεις και να προοδεύει..
33,20€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56802
Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων Cosmic του εκδοτικου οίκου Pearson,είναι σχεδιασμένη να κάνει την διαδικασία του μαθήματος μια συναρπαστική εμπειρία για τους μαθητές.Ασχολείται με θέματα που υπάρχουν στην πραγματικότητα κάνοντας τους να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό του να μαθαίνεις και να προοδεύει..
18,95€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56805
Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων Cosmic του εκδοτικου οίκου Pearson,είναι σχεδιασμένη να κάνει την διαδικασία του μαθήματος μια συναρπαστική εμπειρία για τους μαθητές.Ασχολείται με θέματα που υπάρχουν στην πραγματικότητα κάνοντας τους να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό του να μαθαίνεις και να προοδεύει..
33,20€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.05032
Το βιβλίο εξετάσεων που σας δίνει αποτελέσματα. Βασικά χαρακτηριστικά: -11 πλήρεις πρακτικές δοκιμές ECPE Michigan - Νέα μορφή -Μοντέλες Απαντήσεις για την 1η από τις 2 Γραπτές σε κάθε Πρακτικό Τεστ -Χρήσιμο λεξιλόγιο και «σημεία που πρέπει να συμπεριληφθούν» για τη 2η γραφή -Εναλλακτικές επιπλ..
29,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57959
Ο Νταν και η Σου κάνουν διακοπές στο Χονγκ Κονγκ, επισκεπτόμενοι τους παππούδες της Σου. Ενώ περιηγούνται στα αξιοθέατα, παρατηρούν ένα μαγαζί με ελεφαντόδοντο και ο Νταν μπαίνει για να κάνει μερικές ερωτήσεις. Αργότερα βλέπουν μερικούς άντρες να μπαίνουν στο ίδιο μαγαζί με μια τσάντα. Τι υπάρχει στ..
10,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.13909
Η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές για τον νεαρό Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Πώς θα αντιδράσει στη σκληρότητα, την παραμέληση και την απώλεια που βιώνει ως αγόρι και θα βρει ποτέ την αγάπη και την ασφάλεια που αναζητά;..
7,50€
ECCE companion 2  (REVISED 2021 FORMAT) (Hellenic American Union)
-10 %
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58019
Aνανεωμένη έκδοση με την νέα μορφή του τεστ για το 2021 Το ECCE Practice Examinations Book 2 εξοικειώνει τους σπουδαστές με το περιεχόμενο, το επίπεδο και τη δομή του Examination for the Certificate of Competency in English (ECCE)...
10,80€ 12,00€
ECPE companion 2 (REVISED 2021 FORMAT) (Hellenic American Union)
-10 %
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58021
Το βιβλίο αποτελεί συνοδευτικό για το βιβλίο μαθητή και περιλαμβάνει το λεξιλόγιο...
10,80€ 12,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56883
English Download B1+ Grammar and Vocabulary in Use περιέχει: · Ξεκάθαρη, απλή θεωρία γραμματικής που παρουσιάζεται με την ίδια σειρά που εμφανίζεται στο Βιβλίο του Μαθητή · Μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων γραμματικής · Μια επανεξέταση λεξιλογίου πολλαπλών επιλογών που ενισχύει τα λεκτικά στοιχεία πο..
22,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.51989
English Download B1 Grammar περιέχει: · 12 ενότητες που ξεκινούν με μια παρουσίαση γραμματικής με τη μορφή μιας ενδιαφέρουσας ιστοσελίδας · Σαφής, απλή θεωρία γραμματικής που παρουσιάζεται με την ίδια σειρά όπως εμφανίζεται στο Βιβλίο του Μαθητή · Μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων · Μια ομιλία και μ..
22,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.34509
English is here to stay, Composition 1. Το πρώτο βιβλίο εκθέσεων English is here to stay, Composition 1, αναφέρεται σε επίπεδο Β2 και πάνω και παρέχει λεπτομερή αναφορά στη θεωρία των διαφορετικών τύπων εκθέσεων που καλείτε να αντιμετωπίσει κάθε υποψήφιος του επιπέδου Β2 των πανεπιστημίων Cambridg..
11,20€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56935
Το Extra and Friends είναι ένα ιδανικό μάθημα τριών επιπέδων junior σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των νέων Ελλήνων μαθητών. Ενσωματώνει υλικό υψηλής ποιότητας που απασχολεί το μυαλό των μαθητών και διεγείρει τη μάθηση. Βασικά χαρακτηριστικά - παρουσίαση του λεξιλογίου μέσω έγχρωμων καρτών f..
16,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56934
Το πακέτο Express Publishing Extra & Friends Junior A Power Pack (Νέο με ieBOOK) in one περιλαμβάνει: Pupil's Book Alphabet Book Vocabulary & Grammar Practice Pupil's Audio CD/DVD PAL(MULTI-ROM) το Νέο ieBOOK Activity Book Η σειρά Extra and Friends είναι τριών επιπέδων και είναι ιδανική γι..
23,20€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.05371
Το FCE for Schools Practice Tests είναι ένα σύνολο δέκα πλήρων πρακτικών τεστ γραμμένων σύμφωνα με τις προδιαγραφές για το FCE for Schools Examination και απευθύνεται σε υποψηφίους που προετοιμάζονται για αυτήν την εξέταση ή οποιεσδήποτε άλλες εξετάσεις του ίδιου επιπέδου δυσκολίας (CEF Level B2)...
24,99€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.34573
FCE Training. Το βιβλίο απευθύνεται σε μαθητές επιπέδου Β1+ και Β2 της αγγλικής γλώσσας οι οποίοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις Β2 του Πανεπιστημίου του Cambridge. Το εγχειρίδιο επεξεργάζεται υλικό το οποίο αποτελεί ύλη της συγκεκριμένης εξέτασης . Οι μαθητές συναντούν προθέσεις, συντακτικέ..
12,70€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58430
Ο Γκάβιν, ο Μαξ, η Ρόουζ και η Ίζαμπελ είναι ενθουσιασμένοι που ξεκινούν την πρώτη τους χρονιά στην Ακαδημία Μουσικής, Τέχνης και Χορού του Λονδίνου. Είναι όλοι πολύ διαφορετικοί αλλά σύντομα γίνονται καλοί φίλοι. Θα είναι δύσκολο με τα μαθήματα κάθε μέρα. Θα έχουν επίσης εξετάσεις και παραστάσεις ν..
13,88€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58436
Μετά από πολλές ακόμη μέρες και νύχτες μελέτης, ανακάλυψα πώς ακριβώς δημιουργήθηκε η ζωή. Με αυτή τη γνώση έγινα ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που είχε τη δύναμη να δημιουργήσει ζωή από θάνατο». Ο Βίκτορ Φρανκενστάιν είναι ένας νέος, φιλόδοξος επιστήμονας που θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, ..
18,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57045
Το βιβλίο του μαθητή Fun Box One Year Course περιλαμβάνει: • 18 βαθμολογημένες ενότητες η καθεμία με 3 δισέλιδα μαθήματα. • σαφώς δομημένα, εύκολα στην παρακολούθηση μαθήματα οργανωμένα για να ταιριάζουν στο διδακτικό έτος. • όλες οι βασικές γραμματικές δομές και το βασικό λεξιλόγιο που απαιτούντ..
25,88€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58423
- διασκεδαστικά τραγούδια για την παρουσίαση της γραμματικής - απλοί γραμματικοί κανόνες στα ελληνικά - μεγάλη ποικιλία από ασκήσεις κατάλληλες για την ηλικία - δραστηριότητες ομιλίας και γραφής - τακτικές κριτικές - γλωσσάρι στα ελληνικά..
19,07€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56938
Grammar Genius περιέσει: · Γραμματική που παρουσιάζεται μέσω αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων σε απλό, διασκεδαστικό περιβάλλον που παρακινούν τους νέους μαθητές · Γραμματικές δομές που διδάσκονται σε σύντομα, φιλικά βήματα προς τον μαθητή · Λεπτομερείς, σαφείς και εύκολες ενότητες · Μια ..
25,45€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58424
Η Έμμα και ο Χάρι κατέβηκαν τον ποταμό Νείλο με μια βάρκα. Έπλευσαν στην έρημο και επισκέφτηκαν πολλές πυραμίδες. Μια μέρα, μια νεαρή κοπέλα τους μίλησε. Η περιπέτεια είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Δύο αστυνομικοί, ο Χάρι και η Έμμα, στέλνονται για να ερευνήσουν έναν αρχαίο αιγυπτιακό τάφο όπου κρύβεται..
13,60€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58440
Heart of Darkness is classified by the Modern Library website editors as one of the "100 best novels" and part of the Western canon. Marlow, a man who has spent his life at sea, tells the story of a journey up the Congo River which changed his life. His journey upriver to find Kurtz, the charismatic..
16,89€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.38128
Η σειρά It's Grammar Time αποτελείται από τέσσερα βιβλία γραμματικής. Απευθύνεται σε μαθητές αρχάριους μέχρι ενδιάμεσο επίπεδο. Η σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει οποιαδήποτε Coursebook στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και είναι κατάλληλη τόσο για προσωπική μελέτη και χρήση στην τάξη...
16,50€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.56930
Το Little Genius περιλαμβάνει: · Απλές και διασκεδαστικές ιστορίες κινουμένων σχεδίων που παρουσιάζουν βασικούς τομείς της γραμματικής · Προσεκτικά ελεγχόμενη γλώσσα, ώστε να είναι πάντα οικεία στους μαθητές · Η γραμματική παρουσιάζεται σε μικρά διαχειρίσιμα κομμάτια · Σαφείς και εύκολες ενότητ..
19,84€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57945
Αυτή η σειρά τριών μερών για μαθήματα A-C είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες, πραγματικές πληροφορίες και ευκαιρίες μάθησης πολλαπλών τρόπων. Όλες οι ιστορίες περιπέτειας που κινούνται σε 3D, Δεσμευτικοί χαρακτήρες με τους οποίους μπορούν να αναγνωρίσουν οι μαθητές, Ολοκληρωμένη ανακύκλωση νέ..
24,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57946
Δεσμευτικοί χαρακτήρες με τους οποίους μπορούν να αναγνωρίσουν οι μαθητές. Οι μονάδες εισήχθησαν και αναθεωρήθηκαν με βίντεο ντοκιμαντέρ. Περιπέτειες κινούμενες σε πίνακα και σε ηλεκτρονικά βιβλία. Πραγματικά κείμενα πληροφοριών που συνδέονται με τις περιπέτειες. Βίντεο ζωντανών τραγουδιών δράση..
16,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58116
Οι μικροί μαθητές θα ταυτιστούν με τις συναρπαστικές ιστορίες των χαρακτήρων του βιβλίου Burlington Luke & Myla2 SB. Οι διαδραστικές δυνατότητες εκμάθησης μέσα από βίντεο και τραγούδια θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Η σειρά αποτελείται από το βιβλίο του μαθ..
24,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58117
Το βιβλίο Burlington Luke & Myla 2 WB SB θα σε κάνει να ταυτιστείς με τις συναρπαστικές ιστορίες των χαρακτήρων. Οι διαδραστικές δυνατότητες εκμάθησης μέσα από βίντεο και τραγούδια θα σου κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον κάνοντας την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας να σου φανεί…παιχνιδάκι. Η σειρά απ..
16,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58118
Το βιβλίο Burlington Luke & Myla 3 SB θα σε κάνει να μάθεις αγγλικά με τον πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό τρόπο!Το βιβλίο Burlington Luke & Myla 3 - Student's Book(Μαθητή) για την τάξη A2...
24,80€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58119
Το βιβλίο Burlington Luke & Myla 3 - Workbook(Ασκήσεων Μαθητή) για την τάξη A2...
16,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.17732
All-Star ECPE Practice Tests" contains 6 full-length practice tests for the Examination for the Certificate of Proficiency in English (ECPE). Each test has been designed to familiarize students with the exact format of the ECPE and provide them with the opportunity to improve their performance in ea..
27,65€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57334
Το βιβλίο περιέχει: μια εισαγωγική ενότητα που περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξέταση, συμπεριλαμβανομένων παραδειγμάτων των γλωσσικών στοιχείων που ελέγχονται και του τρόπου με τον οποίο εμφανίζονται στην εξέταση. Περιλαμβάνονται επίσης πλήρεις οδηγίες. 10 ολοκληρωμένες δοκιμές..
22,10€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.08961
Το Mind the Characters είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της αγγλόφωνης μυθοπλασίας μέσα από την ανάλυση διηγημάτων και σύγχρονων μύθων. Οι συγγραφείς των κειμένων περιλαμβάνουν τους Oscar Wilde, Isaac Asimov, James Thurber και Fredric Brown. Κάθε μία από τις δέκα ενότητες εξετάζει τις σχέσεις μεταξύ των..
8,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57947
Βιβλίο μαθητή εικονογραφημένη παρουσίαση νέων δομών γραμματικοί κανόνες στα ελληνικά μεγάλη ποικιλία τύπων άσκησης εισήχθησαν σταδιακά ασκήσεις τύπου εξετάσεων έμφαση στις επικοινωνιακές δεξιότητες με εργασίες που ενθαρρύνουν τους μαθητές να μιλούν και να γράφουν χρησιμοποιώντας δομές που διδ..
21,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58425
Το My Grammar Book 2 με ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό webbook μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μάθημα Bclass / A1 +. Διαδραστικό βιβλίο ιστού που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία της πρώτης ενεργοποίησης...
21,00€
ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.58426
My Grammar Book 3 with Free interactive Webbook, Έκδοση 2021..
21,85€
Εμφάνιση 1 έως 64 από 152 (3 Σελ.)