ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

HÖRTRAINING B1 - ZERTIFIKAT B1 MODUL HÖREN

HÖRTRAINING B1 - ZERTIFIKAT B1 MODUL HÖREN
HÖRTRAINING B1 - ZERTIFIKAT B1 MODUL HÖREN

Το βιβλίο Hörtraining Β1 εξασκεί την ακουστική κατανόηση και προετοιμάζει τόσο τους έφηβους όσο και τους ενήλικες μαθητές για τις αντίστοιχες απαιτήσεις της εξέτασης Zertifikat B1, Modul HÖREN (Ινστιτούτο Goethe και ÖSD).
Το Hörtraining Β1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με κάθε διδακτική σειρά σε τμήματα που προετοιμάζουν από νωρίς συστηματικά για το μέρος της ακουστικής κατανόησης και μάλιστα ήδη με την ολοκλήρωση του επιπέδου Α2. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου οι μαθητές εξασκούνται σε λεξιλόγιο χρήσιμο για τα ακουστικά κείμενα των εξετάσεων καθώς και σε διάφορες τεχνικές ακουστικής κατανόησης, ενώ εξοικειώνονται σταδιακά και με την τυπολογία των ασκήσεων της εξέτασης Zertifikat B1.
Το δεύτερο μέρος περιέχει 10 πρότυπα τεστ με ενδιαφέροντα ακουστικά κείμενα, τα οποία ανταποκρίνονται σε μέγεθος και βαθμό δυσκολίας στα δεδομένα των εξετάσεων. Έτσι μπορούν οι μαθητές να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις απαιτήσεις των εξετάσεων. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει και το αντίστοιχο φυλλάδιο απαντήσεων.

Χαρακτηριστικά
Βαθμίδα Γυμνάσιο
Εκδόσεις Καραμπάτος
Επίπεδο B1
Κατηγορία Βιβλίου Βιβλία Γερμανικών
Κατηγορίες Βιβλία
Μάθημα Γερμανικά
Τάξη Γυμνασίου Α' ΤΑΞΗ, Β' ΤΑΞΗ, Γ' ΤΑΞΗ
Θέλετε να ντύσετε τα βιβλία σας ;
Αφού κάνετε τις επιλογές σας, τη διαδικασία ντυσίματος των βιβλίων θα τη βρείτε στο τελικό στάδιο της αγοράς.
17,68€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.11405