ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Hörtraining B2 neu

Hörtraining B2 neu
Hörtraining B2 neu
Το βιβλίο Hörtraining Β2 neu εξασκεί την ακουστική κατανόηση και προετοιμάζει τους μαθητές για τις αντίστοιχες απαιτήσεις του Modul HÖREN της εξέτασης Goethe-Zertifikat B2.

Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη. Μέσα από τα 28 τεστ εξάσκησης του πρώτου μέρους οι μαθητές εξοικειώνονται σταδιακά με την τυπολογία των ασκήσεων, ενώ εφαρμόζουν διάφορες τεχνικές ακουστικής κατανόησης, με στόχο να μπορούν να συγκρατήσουν γενικές, επιλεκτικές και λεπτομερείς πληροφορίες, καθώς ακούν ένα κείμενο. Κάθε τεστ εξάσκησης επικεντρώνεται σε μία από τις τέσσερις ασκήσεις της εξέτασης, ενώ τόσο το ακουστικό κείμενο όσο και οι σχετικές ασκήσεις χτίζουν βήμα βήμα την ακουστική ικανότητα των μαθητών και προσεγγίζουν σταδιακά την πολυπλοκότητα των ασκήσεων που θα συναντήσουν στην εξέταση. Τα ακουστικά κείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ήδη από την πρώτη ώρα μαθήματος στο επίπεδο Β2 και παρουσιάζουν σταδιακή αύξηση του βαθμού δυσκολίας.

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιέχει 5 πρότυπα τεστ επιπέδου Β2. Σε αυτά, τόσο το μέγεθος των κειμένων όσο και ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων ανταποκρίνονται απόλυτα στα δεδομένα της εξέτασης Goethe-Zertifikat B2.

Ενδιαφέροντα ακουστικά κείμενα, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών, ενώ ταυτόχρονα τους παρακινούν να ασχοληθούν με θέματα των εξετάσεων.
Χαρακτηριστικά
Βαθμίδα Γυμνάσιο
Εκδόσεις Καραμπάτος
Επίπεδο B2
Κατηγορία Βιβλίου Βιβλία Γερμανικών
Κατηγορίες Βιβλία
Τάξη Γυμνασίου Β' ΤΑΞΗ
Θέλετε να ντύσετε τα βιβλία σας ;
Αφού κάνετε τις επιλογές σας, τη διαδικασία ντυσίματος των βιβλίων θα τη βρείτε στο τελικό στάδιο της αγοράς.
19,62€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57933