ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

MIND THE CHARACTERS

MIND THE CHARACTERS
MIND THE CHARACTERS
Το Mind the Characters είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της αγγλόφωνης μυθοπλασίας μέσα από την ανάλυση διηγημάτων και σύγχρονων μύθων. Οι συγγραφείς των κειμένων περιλαμβάνουν τους Oscar Wilde, Isaac Asimov, James Thurber και Fredric Brown.
Κάθε μία από τις δέκα ενότητες εξετάζει τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και των κόσμων τους – τόσο πραγματικούς όσο και φανταστικούς. Οι χαρακτήρες περιλαμβάνουν την Κοκκινοσκουφίτσα και τον λύκο, ένα μικρό κορίτσι και ένα σαλιγκάρι που μιλάει, ένα μικρό αγόρι και ένα αστέρι, έναν άντρα και έναν υπολογιστή και ένα ζευγάρι βρικόλακες και έναν εξωγήινο.
Στα κείμενα ο μαθητής θα δει την αγγλική γλώσσα σε χρήση, θα μάθει και θα αναλύσει τα χαρακτηριστικά των διηγημάτων και θα επαναχρησιμοποιήσει τη γλώσσα στα «δημιουργικά εργαστήρια» μέσω της συγγραφής επιστολών, εφημερίδων, άρθρων, ιστοριών κ.λπ.
Οι δραστηριότητες που συνοδεύουν κάθε ιστορία συνδυάζουν τη μελέτη της γλώσσας και της λογοτεχνίας. Στοχεύουν στη βελτίωση και των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων – ακρόαση, ανάγνωση, ομιλία και γραφή – και να αναπτύξουν πολυάριθμες δευτερεύουσες δεξιότητες – πρόβλεψη, επίλυση προβλημάτων, σάρωση, λήψη σημειώσεων, σύνοψη και διερμηνεία.
Χαρακτηριστικά
Εκδόσεις Black Cat/Ahead
Κατηγορία Βιβλίου Βιβλία Αγγλικών, Λογοτεχνικά
Κατηγορίες Βιβλία
Θέλετε να ντύσετε τα βιβλία σας ;
Αφού κάνετε τις επιλογές σας, τη διαδικασία ντυσίματος των βιβλίων θα τη βρείτε στο τελικό στάδιο της αγοράς.
8,00€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.08961