ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

BESTENS A1

BESTENS A1
BESTENS A1
Περιέχει 10 μονάδες λεξιλογίου επιπέδου A1 (Goethe-Institut / ÖSD), οι οποίες είναι ανεξάρτητες η μία από την άλλη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευελιξία στα γερμανικά μαθήματα ανάλογα με τη θεματική εστίαση. Τα θέματα επιλέχθηκαν σε σχέση με το επίπεδο FIT A1.

Όλες οι μονάδες έχουν πολύ καθαρή δομή και αποτελούνται από τέσσερα μέρη. Στο πρώτο μέρος, οι μαθητές ανακαλύπτουν λεξιλόγιο σε ένα συγκεκριμένο θέμα στην ανάγνωση κειμένων.

Το δεύτερο μέρος κάθε μονάδας εκπαιδεύει και επεκτείνει το λεξιλόγιο με παιχνιδιάρικο τρόπο με ποικίλες ασκήσεις.

Το τρίτο μέρος κάθε ενότητας λεξιλογίου ασχολείται με την ικανότητα ΑΚΡΟΑΣΗ. Κατά κανόνα, οι μαθητές θεωρούν ότι η κατανόηση της ακρόασης είναι η πιο δύσκολη ικανότητα στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Για το λόγο αυτό, κάθε ενότητα ξεκινά με ένα κείμενο ανάγνωσης και ασκήσεις λεξιλογίου, οι οποίες διευκολύνουν την κατανόηση της ακρόασης. Κάθε μονάδα περιέχει δύο ηχητικά κείμενα ή τηλεφωνικά μηνύματα στον αυτόματο τηλεφωνητή. Οι μαθητές θα πρέπει να λαμβάνουν βασικές πληροφορίες από τα κείμενα ακρόασης και να εξοικειωθούν με δύο διαφορετικές στρατηγικές ακρόασης. Δύο τύποι άσκησης υποστηρίζουν τη συγκέντρωση του μαθητή στα κείμενα ακρόασης. Η πρώτη άσκηση έχει δηλώσεις σχετικά με το κείμενο. (R / F) Η δεύτερη άσκηση είναι μια άσκηση επιλογής-απάντησης.

Τα ηχητικά κείμενα βρίσκονται στο CD ήχου που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του βιβλίου.

Μετά από κάθε ενότητα, το βιβλίο προσφέρει μια λίστα με το πιο σημαντικό λεξιλόγιο στο αντίστοιχο θέμα.

Το λεξιλόγιο διαβάζεται, εξασκείται με παιχνιδιάρικο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, είναι επίσης πιο εύκολο και γρήγορο να θυμάστε.

Χαρακτηριστικά
Βαθμίδα Δημοτικό
Εκδόσεις Deportivo LTD
Κατηγορία Βιβλίου Βιβλία Γερμανικών
Κατηγορίες Βιβλία
Μάθημα Γερμανικά
Τάξη Δημοτικού Δ' ΤΑΞΗ
Θέλετε να ντύσετε τα βιβλία σας ;
Αφού κάνετε τις επιλογές σας, τη διαδικασία ντυσίματος των βιβλίων θα τη βρείτε στο τελικό στάδιο της αγοράς.
16,32€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: PR.57924